Møbelringen Etne

Interiørhjelp – Dekor – Planlegging – Møbler – Montering


 
 

Skal du flytte inn i ny hytte eller bolig? Ikke tenk på møbelkjøp, flyttesjau eller monteringsarbeid. Pakk klær og tannkost. Resten ordner vi. Fra sofa, spisebord og senger, ned til siste middagstallerken, gardin og nattbordslampe.

I mer enn enn 12 år har vi i Møbelringen Etne, i samarbeid med Princess Etne, innredet over 80 hytter og hus for fornøyde kunder. Med møbleringskonseptet Klappet & Klart sørger vi for at din nye hytte eller bolig er innredet med alt du trenger for at du og familien din kan ta den i bruk fra første stund.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.


Våre fagfolk har lang erfaring med møblement og interiør, og vet vi hva som skal til for å skape en personlig og smakfull atmosfære.  Du kan selv være med på å velge ut møbler, interiør og dekor selv, eller vi kan gjøre det for deg.

Med Klappet & Klart leverer vi alt du trenger. Med på kjøpet får du dermed mer tid til familien og den gode hjemmekoselige stemningen med gang du setter foten inn forbi døren. Så er det bare til å nyte.

AktueltNo post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.