Bergans Rabot 365 Hybrid Pant

Bergans har lansert en ny helårs-kolleksjon denne høsten: Rabot 365.

Dette er svært tekniske, slitesterke, beskyttende og komfortable klær som passer like godt til lange turer i fjellheimen som til kortere turer og fritidsbruk. De lar deg nyte naturen året rundt og i all slags vær.

Vi får inn flere varianter i denne kolleksjonen i høst.

Vår favoritt er Rabot 365 Hybrid Pant

Rabot 365 Hybrid Pants er en softshellbukse som har det lille ekstra. Forsterkningene på setepartiet og knærne har vanntett Cordura på utsiden og isolerende merinoull på innsiden, noe som er perfekt når du sitter på kaldt og vått underlag. Fuktabsorberende materiale på innsiden av linningen bidrar også til høy grad av komfort.

Buksa er laget av resirkulert polyamid med 2-veis stretch, og vanntett softshellmateriale med PFAS-fri impregnering.

Recco®-søkebrikke på venstre ben.

 

Hvorfor Rabot?

Bergans søker vidt og bredt på ulike hytter og områder når de skal lansere nytt navn på sine kolleksjoner. Denne gangen falt valget på Rabothytta. https://visithelgeland.com/no/fjellturer/Rabothytta

Den er en del av hytte- og løypenettet rundt Okstindan på Helgeland og ligger 1200 moh. helt inntil Okstindbreen. Hytta er tegnet av de verdenskjente arkitektene Jarmund/Vigsnæs.

Rabotytta har fått navnet etter den franske fjellmannen og norgesvennen Charles Rabot (1856-1944) som var spesielt glad i Helgeland.