Nå kan du leige Bergans-utstyr på Haukeliseter!

Vi slår et slag for holdbart friluftsliv og tilbyr utleie av Bergans klær og utstyr på Haukeliseter fjellstue i tiden fremover.

Med bakgrunn i felles verdier der både Bergans og Haukeliseter er opptatt av at folk skal nyte naturen, være ute og ha gode naturopplevelser. Både Bergans og vi har fokus på å arbeide bærekraftig og holdbart for å bevare naturen, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner. Det er derfor en stor glede å kunne presentere en holdbar løsning for utleie av klær.

Vi har et ønske om at det skal være lett å komme seg på tur, og at det ikke behøver å være særlig dyrt!

Har du slitt ut din gamle jakke, glemt den hjemme eller går i tankene om å kjøpe din første skalljakke eller bukse? Eller kanskje rett og slett ikke har behov for å eie selv. Uansett hva grunnen er for at du trenger å leie noen klær, så står vi klar for å hjelpe deg! Produktutleie gjør at flere får glede av det samme produktet og at nytteverdien økes gjennom hele produktets levetid. Bra for deg, og bra for miljøet!

På Haukeliseter finner du nå skalljakker og -bukser fra Bergans klassiske serie ‘Breheimen’. Begge laget i et 2-lags Dermizax-materiale som gjør den vanntett, vindtett og pustende. Vi har de både i dame- og herremodell og et bredt spektrum av størrelser.

I tillegg så har vi også fått inn ‘kids trekking’, en skikkelig fin bæremeis så hele familien kan følge med på tur.

Prisliste​​​​​​​

ProduktPris per dag
Breheimen 2L jakke200,-
Breheimen 2L bukse150,-
Kids trekking (bæremeis)150,-

For booking av klær og utstyr, ta kontakt med oss på mail: [email protected]

Foto: Bergans of Norway/Hans Kristian Krogh-Hanssen