HAUKELISETER FJELLSTUE SØKER ENGASJERT SALGS- OG ARRANGEMENTSANSVARLIG

Har du en stor interesse for og erfaring fra å arbeide med arrangement, markedsføring og salg, og brenner for friluftslivet til fjells? Da er du muligens rett person til vår ledige stilling som Salgs- og arrangementsansvarlig på Haukeliseter fjellstue, Turistforeningens største anlegg.

Haukeliseter fjellstue ligger midt på høyfjellet, 1000 moh. ved den helårsåpne veien E134 i Telemark. På Haukeliseter møtes både fjellvandrere og bilturister for å nyte god mat og storslått natur. Naturen i området er fantastisk for å drive med et aktivt friluftsliv, vinter som sommer.

Som Salgs- og arrangementsansvarlig har du hovedansvar for Haukeliseter fjellstues arrangement, salg og markedsføring. En stilling som stiller krav til kreativitet og høy evne til å arbeide selvstendig, på linje med resten av fjellstuen. Salgs- og arrangementsansvarlig vil samarbeide med de andre avdelingene på Haukeliseter, samt aktivitets, kommunikasjons og markedsavdelingen i Stavanger turistforening sentralt.

Det venter en spennende tid for Haukeliseter fremover, og vi trenger en som kan videreføre den positive trend vi har opplevd de siste årene og fortsette å utvikle Haukeliseter som den naturlige fjelldestinasjonen i Sør-Norge. For å gjøre dette tror vi at du er vant til å kommunisere med forskjellige målgrupper, fremfor alt gjennom digitale medier. Det å lage godt og interessant innhold for både sosiale medier og hjemmeside er noe du er vant til, og du elsker å selge gode historier. Salg og relasjonsbygging vil være en viktig del av din arbeidsdag, både gjennom kontakt med tidligere kunder og oppsøkende salg blant potensielle kunder.

Da arrangement er en viktig del av det å trekke besøkende til Haukeliseter bør du føle deg komfortabel med å planlegge og koordinere arrangement, alt fra små bedriftsarrangement til store og mer komplekse arrangement slik som Haukeliseter fjellfestival. Men her vil du også ha mulighet for å utvikle nye og spennende arrangement som du tenker kan bidra til en positiv utvikling av Haukeliseter.

Salgs- og arrangementsansvarlig

– Brenner for friluftslivet. En sterk friluftsinteresse og engasjement for turistforeningens arbeid ut over det jobbmessige er en forutsetning for å trives i stillingen.
– Glad i oppsøkende salg og relasjonsbygging og har en genuin interesse for ren turglede.
– Selvstendig, selvgående og opptatt av resultater.
– Ansvar for oppfølging av event-byrå, bedrifter og enkeltstående kunder.
– Være en nøkkelperson som bidrar med salgsaktiviteter slik at overordnede vekstmål og strategiske prioriteringer oppnås.
– Det er ønskelig med erfaring fra praktisk salgsarbeid.
– Stillingen krever noe reisevirksomhet.
– Solid kompetanse innenfor digital kommunikasjon og markedsføring.
– Solid kompetanse fra planlegging og koordinering av arrangementer.
– Stillingen vil rapportere til bestyrer ved Haukeliseter fjellstue.

Arbeidsoppgaver:

– Spre informasjon om Haukeliseter fjellstue gjennom sosiale medier, nyhetsbrev, nettsider, brosjyrer, presse og annen type media
– Ansvarlig for utvikling av salg
– Oppfølging av eksisterende kunder
– Oppsøkende salgsarbeid nye kunder
– Planlegging og koordinering av arrangementer

Ønskede kvalifikasjoner

– Høy servicegrad og tåle høyt tempo
– God relasjonsbygger
– Ansvarsfull, kreativ, initiativrik og evne til å jobbe selvstendig så vel som i team
– Lærevillig, nøyaktig, ryddig og strukturert
– Engasjert med kremmerånd og godt humør
– Ha solid salgserfaring
– Erfaring fra planlegging og koordinering av arrangementer
– Stjerne på sosiale medier, og brenner for de gode historiene
– Positivt med erfaring innenfor foto og film
– Positivt med erfaring fra grafisk arbeid
– Gjerne bransjeerfaring fra hotell- og reiselivsbransjen

Vi tror du har en utdannelse innen kommunikasjon eller markedsføring, men riktig erfaring kan veie opp for dette.

Du vil sitte i ledergruppen på Haukeliseter, og rapportere til Bestyrer ved Haukeliseter. På Haukeliseter bor personalet sammen i et fint personalbygg, med eget treningsrom, TV-stue, stort kjøkken og stue. Som en del av ledergruppen vil du få et eget rom med eget bad i personalhuset.

Betingelser:

Stillingsprosent: 100 %

Arbeidstider: Kontortider med fleksibilitet, men kvelds og helgearbeid forekommer i perioder.

Lønn etter avtale. I tillegg tilbyr vi gode muligheter til å benytte foreningens 45 hytteanlegg og aktiviteter, og gode rabatter på turutstyr osv.

Tiltredelse: Januar 2020, eller etter avtale i forhold til oppsigelsestid

Søknadsfrist: 15.desember

Søknad med CV sendes via søkeportalen påfinn.no.Alle søknader vurderes fortløpende, og ansettelse kan skje før siste søknadsfrist.

Spørsmål om stillingen kan rettes til bestyrer, Håkon Aarthun på tlf 481 36 066 eller epost [email protected]

Foto: Nilla Hallebro