Haukeliseter fjellstue

Haukeliseter fjellstue er ei turistforeiningshytte tilknytt Stavanger Turistforening


 
 

Vi ligg på 987 meter over havnivå. Hos oss får du overnatting i vakre omgjevnader, unike turmoglegheiter og heimelaga mat og bakevarer tilverka av lokale råvarer.

Romma våre dekker ulike standardar. Fjellromma har toalett og dusj inne på rommet, sjølvstelleromma har ein liten kjøkenkrok på rommet og felles toalett i korridoren utanfor, medan på sovesal og stabbur er det sjølve senga ein reserverer. Det er òg mogleg å reservere heile rommet om du ikkje vil dele det med andre fjellturistar.
OBS! Grunna koronarestriksjonar tek me berre imot bookingar pr. e-post inntil vidare.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.


Aktivitetane du kan halde på med her, rommar alt frå private ski-eller fjellturar til fellesarrangement som kitekurs, skredkurs, singel på fjellet og så bort etter. På laurdagar og nokre andre dagar i høgsesong, kan du nyte villmarksspaet vårt etter ein dag ute i naturen. Vi har både utandørs badestamp og badstue med ei fantastisk utsikt over Ståvatn og fjellrekka bak.
Inntil vidare er badestamp og badstue stengt for å hindre smitte. 

Matserveringa vår treff ulike smakar og behov. Er du på veg over fjellet, er det raskt og enkelt å kjøpe rømmegraut, suppe eller kjøtkaker frå buffeen, eller kanskje det rekk med herlege, nybaka bollar frå Bakeri Nansen? Vi har òg andre «àla carte» -rettar som du kan bestille frå Fjellmenyen vår. For buande gjestar som vil ha ei meir eksklusiv matoppleving i helger og høgtider, tilbyr vi tre rettars middag som eit alternativ. Her må du avtale bordsetjing med resepsjonen på førehand.

Vi held ope kvar dag heile året mellom kl. 08.00 og 22.30. Om du kjem fram etter kl. 22.00, ber vi om at du tek kontakt med resepsjonen på [email protected]

For bestilling eller andre førespurnader, [email protected] eller bestill direkte sjølv på haukeliseter.no

Kva skjer?


No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.

AktueltNo post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.


Følg oss

Instagram

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Drømmer du om å tilbringe noen uker på fjellet i sommer? Trives du godt på kjøkkenet? Ser du etter en sommerjobb i siste liten? Ja, da er Haukeliseter Fjellstue plassen for deg! 😎👉

Vi søker nå etter en kjøkkenassistent som kan jobbe i juli og eventuelt deler av august - tiltredelse snarest 👩‍🍳👨‍🍳

Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak, og som jobber like godt alene som sammen med andre. Erfaring fra kjøkken er en fordel, men ikke et krav. Du vil få god opplæring, i tillegg til mange spreke og trivelige kolleger 🎖

Noe for deg? Send en kortfattet søknad til [email protected] 🤩🤩🤩
... See MoreSee Less

7 måneder siden

Drømmer du om å tilbringe noen uker på fjellet i sommer? Trives du godt på kjøkkenet? Ser du etter en sommerjobb i siste liten? Ja, da er Haukeliseter Fjellstue plassen for deg! 😎👉  Vi søker nå etter en kjøkkenassistent som kan jobbe i juli og eventuelt deler av august - tiltredelse snarest 👩‍🍳👨‍🍳  Vi ser etter deg som ikke er redd for å ta i et tak, og som jobber like godt alene som sammen med andre. Erfaring fra kjøkken er en fordel, men ikke et krav. Du vil få god opplæring, i tillegg til mange spreke og trivelige kolleger 🎖  Noe for deg? Send en kortfattet søknad til soknad@haukeliseter.no 🤩🤩🤩

Comment on Facebook

Eilert Reine Assmann