Funksjon og kvalitet

Alle har ulike mål når de setter i gang med et hytteprosjekt. Dette er fra en lekker hytte på Rauland hvor kvalitet og funksjon stod i fokus. I innlegget kan du lese mer om detaljene kunden la vekt på i hytteprosjektet.

Resultatet ble en stor hytte med nøye gjennomtenkte løsninger som passer for en stor, aktiv familie. Tomten ligger fint til i høyfjellsterrenget på Vierli, Rauland. Det er en fantastisk utsikt og ingen innsyn fra naboer og forbipasserende da den ligger på en liten høyde. Husk å sveipe på bildene under for å se flere bilder fra prosjektet.

Bildene under viser detaljer fra trappa som leder fra hallen og ned til forstua. Det ble valgt trapp i eik fordi den er ekstra robust og tåler hardere bruk enn for eksempel furu. Videre innover kan dere se at det er valgt bruddskifer på gulvene i forstue, kjøkken og stue. Valget til kunden falt gjennomgående på gode kvalitets materialer som tåler robust bruk og er lett å vedlikeholde. Sveip gjennom bildene og legg merke til lysspottene som er nedfelt på strategiske plasser i skiferen. Det gir en fin effekt og stemning i hytta når mørket faller på.

I bildene nedenfor vises en rekke bilder fra kjøkkenet til kunden. De ønsket en åpen løsning mellom stue og kjøkken. Kjøkkenet er hytta midtpunkt og de ønsket et stort, praktisk og funksjonelt kjøkken med rene linjer.

Det er flere delikate bad til hvert soverom i hytta, legg spesielt merke til de stilige vaskene. Praktisk vaskerom med både badstue og dusj. Mye garderobeplass er ofte et «must» på hyttene da det kreves mye utstyr for fjellets årstider og de ulike aktivitetene som skal utøves. Den store åpne løsninga på stue og kjøkken krevde at vi dimensjonerte taket godt. Det er høyt under taket og det pynter opp og gjør rommet lunere. Dere ser også et av hyttas mange soverom med en fin integrert senge som er skreddersydd for kunden. De fleste kundene ønsker også en hems som kan fungere som både tvstue, ungdomshule eller lesekrok. Dette blir ofte populære rom for de unge i familien.

Vi har også lagt ved noen bilder utvendig som viser hvordan fine lamper kan pynte opp utvendig. Lampen er av smijern og kobber er et vakkert innlagt rundt hele hyttas fasade. Høyfjellsterreng gir en ro i sjelen som mange søker. Fine turmuligheter og mye aktiviteter for små og store finnes i de fleste hytteområdene i Norge og er svært attraktivt.

Store vinduer i stua med gode stoler for å lese og slappe av etter dagens aktiviteter. Legg merke til spottene bak. De gir tøff effekt når mørke senker seg. En stor eksklusiv peis i gårstein med innsyn fra flere kanter gir rommet en fin og lun stemning.


Haukeli hytter og hus AS
Tlf. 35 07 01 16
E-post: [email protected]

Haukeli, 3895 Edland, Norway