Fjelltomt i Vågslid

Ikke gå glipp av denne muligheten og la en bit av Haukelifjell bli din! 5 tomter er allerede solgt/ reservert og utbyggingen er i gang for fullt.  Disse flotte tomtene ligger i Vågslid på Haukelifjell. For deg som er kjent i områdene her oppe så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset, bak Fjellbutikken og ved Arbuvatn.

Området og Vågslid er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Alt ligger til rette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjell terreng. På linken under finner dere vår nettside med mer informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene. Ta kontakt for informasjon og visning. Vi åpner bommen for deg hvis du vil se nærmere på de.

KONTAKT 90 91 19 33 eller [email protected]

For priser og mer informasjon se her: www.haukelihytter.no/arbuneset

Annonse på Finn.no: https://www.finn.no/user/ads/admin.html?finnkode=151883600

Litt om tomtene

Tomtene ligger på Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh. Vågslid ligger på Haukelifjell rett ved inngangen til Hardangervidda. Hyttefeltet ligger tilbaketrukket i høyfjellsterreng med fantastisk utsikt. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et av de mest snøsikre destinasjonene i Norge. Det er totalt 13 tomter med areal på ca 1 mål og priser fra kr 1 300 000.

Ledige tomter.

Ledige tomter.

Ledige tomter.