Heiskortpriser

Alle heiskort må i år kjøpes online.

Det blir ikke gitt erstatning ved driftstans som skyldes dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil eller lignende.

Legitimasjon kan måtte fremlegges ved kjøp av kort. Keycard kr 75,-
Ingen pant av keycard.

RETNINGSLINJER FOR KJØP AV HEISKORT

Vi henstiller alle våre gjester til å gjøre seg kjent med våre retningslinjer for kjøp av heiskort.

HOLD DEG INFORMERT

Vi ber om at alle gjester følger informasjon som er oppdatert på våre hjemmesider/facebooksider.  Alle gjester må gjøre seg kjent med hvilke heiser og nedfarter som er åpne i forbindelse med vær og føre, før kjøp av heiskort. Det gis ingen refusjon i etterkant.

SESONGKORT

Sesongkortet er personlig og må ikke overdras. Mistet kort erstattes ikke. Det gis ingen erstatning ved uforutsette driftstans f.eks. ved dårlig vær, strømbrudd, maskinfeil e.l.

VÆR- OG FØREFORHOLD

Vi gjør våre gjester oppmerksom på at vær- og føreforhold kan være skiftende i fjellet. Gjesten er selv ansvarlig for å vurdere vær og føreforhold ut i fra sine ski- og snowboardferdigheter, før kjøp av heiskort.

REFUSJON

Det gis ingen refusjon på heiskort ved dårlig vær, tåke, snø, ising, teknisk feil eller lignende. Kunden må selv vurdere vær og føreforholdene ut i fra sine ski og snowboardferdigheter. Dersom du er usikker med hensyn til vær og føre, ta kontakt med billettkontoret før du kjøper heiskort. Ved skade eller sykdom vil refusjon bli gitt ved fremvisning av legeattest umiddelbart etter legebesøk. Refusjon ved sykdom eller skade vil kun bli gitt til den personen som er syk eller skadet, og kun for de dager heiskort ikke har vært i bruk. Ved tidlig avreise grunnet uforutsette hendelser gis ingen refusjon på heiskort.

Det gis ingen refusjoner på valgfri dager i sesongen-kort.

ANGRERETT
Ved kjøp av heiskort på internett er det ingen rett til avbestilling eller refusjon, jfr Angrerettloven kapittel §22 bokstav m) Dette gjelder også for pakker og kampanjer som inneholder dato festede heiskort eller datofestede arrangement.

TELEMARK SUPERSKI

pga av Covid-19 gjelder ikke Telemark Superski denne sesongen, 20/21

Skikort gjelder alle skisentre i Telemark: Haukelifjell, Gautefall, Gaustablikk, Vrådal, Lifjell, Rauland Skisenter og Vierli.

Innehaver av fullpris årskort fra et av disse skisentrene får 50% rabatt på dagskort.

Flerdagerskort (sammenhengende) fra et skisenter kan brukes i de andre skisentrene. Kortet må først aktiveres.

Les mer på www.telemarksuperski.com