Vi
på Haukelifjell Skisenter

Til alle våre gjester.

Vi må dessverre meddele at Haukelifjell Skisenter har blitt pålagt å stenge ned hele anlegget fra og med i morgen 13.mars 2020. Pålegget er gitt fra kommuneoverlegen i Vinje Kommune knyttet til situasjonen rundt Covid-19.

Dette betyr at alle heiser, utleie, kafe og pub, samt overnatting nå stenger.

Vi ber om forståelse for situasjonen og vi vil oppdatere våre hjemmesider snarlig med mer relevant informasjon.

Vi henviser til informasjon sendt ut av Vinje Kommune:

https://www.vinje.kommune.no/…/Turistnæringen+pålegges+sten…

AktueltNo post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.


YPPERLIG OFFPISTE

Haukelifjell har utrolig flotte frikjøringsmuligheter.

BARNEVENNLIG

Haukelifjell egner seg svært godt for barnefamilier, med egen «familieheis», samt et 80 meter langt skibånd som er gratis for alle.

Terrengpark

I terrengparken finner du 3 big-jumps, samt en corner på slutten av linja. Det er også sett opp rails. Terrengparken har flomlys og er åpen på kveldskjøringa.

Vennebakken

Vennebakken er i hovedsak for barn under 10 år. Denne bakken ligger ved Tyrvelidhallen (servicebygget) og er skilt av fra resten av anlegget. Her kan de minste, i følge med en voksen, prøve seg på mange ulike utfordringer som hopp, bruer og tuneller.

Kontakt

E-post: [email protected]Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kjære gjester!

Vi er i en helt spesiell situasjon fortiden som gir oss alle mange spørsmål. Spørsmål som både vi og bransjen generelt ikke har svar på enda.

Haukelifjell Skisenter må beklage for at deres kommende helgeturer og påskeferie er avlyst. Vi blir nedringt og får utrolig mange mailer fra fortvilte gjester, som både har spørsmål vedr overnatting og heiskort - og vi ber dere forstå at vi er i en ekstraordinær situasjon, der vi bare er i begynnelsen av noe vi ikke helt kjenner konsekvenser av. Dette gjør at vi ikke har gode svar til dere som henvender seg til oss - og vi ber om forståelse for at vi trenger litt tid til å klare å svare dere alle.
... See MoreSee Less

2 uker siden

Comment on Facebook

Mange av oss, tippe og håpe alle, har nok anledning te å «sponsa» skianlegget med resterende bruk av årskort/klippekort👍😃 Me vil alle beholde tilbudene som e på flotte Vågslid😍

I solidaritet me skianlegget bør alle unngå krav om eventuell refundering. Me ønske å ha anlegget videre itte at samfunnet har fonne tebake te seg sjøl igjen!

Det Øyvind å Audhild sa!!🙌

Svein Brekke

Haukelifjell Skisenter har nå stengt til etter påske, etter krav fra kommunen basert på koronaviruset.

Vi forstår at det er mange som har spørsmål; både pr telefon, mail og Facebook. Vi ber om forståelse for at vi står i en vanskelig situasjon og prøver nå i første omgang å ta tak i situasjonen internt. Gjester som har bookinger de neste helgene vil ila dagen motta en mail fra oss.

Vi ber dere om å ikke kontakte oss pr. telefon da vi nå har svært mange henvendelser. Send oss en mail og vi vil prøve å svare folk så fort vi har mulighet. Utleie spørsmål kan rettes til [email protected], samt spm til skisenteret kan rettes til [email protected]

Har dere spørsmål om refusjoner, så er det noe vi foreløpig ikke kan svare på, da vi avventer svar fra bransjen. Ellers viser vi til våre egne avbestillingsregler og ber også dere ta kontakt med forsikringselskapet.
... See MoreSee Less

2 uker siden

Comment on Facebook

Det er mange penger tapt ,dei kunne sett etter 27.03.2020

Jeg har ikke mottatt mail som dere referere til. Er det forsinkelse eller kan det ha skjedd en feil?

Eric André Meyer :(((

Haukelifjell Skisenter følger løpende med på utviklingen av Korona viruset, og vi rådfører oss med kommuneoverlege, samt følger løpende råd fra FHI.

Heisene vil i helgen gå som planlagt. Videre vil det bli tatt løpende vurderinger i forhold til hvordan vi best mulig kan unngå smittespredning i kafeteria og pub, samt andre fellesarealer. Dette vil vi opplyse om senere i dag.

Ellers oppfordrer vi alle gjester til å kjøpe heiskort på www.haukelifjell.com - samtidig som vi av smittevernhensyn ikke vil ta i mot kontanter i noen av våre kasser.

Vi ber samtidig innstendig om at ingen som er i Korona karantene kommer til Haukelifjell for å stå på ski!

Anlegget er åpent fredag kl 10-16, lørdag 10-16:30 og søndag 10-16 og vi har masse snø og fantastiske forhold 🙂
... See MoreSee Less

3 uker siden

Comment on Facebook

Afterski lørdag ?

Sjå fleire