Vi
på Haukelifjell


YPPERLIG OFFPISTE

Haukelifjell har utrolig flotte frikjøringsmuligheter.

BARNEVENNLIG

Haukelifjell egner seg svært godt for barnefamilier, med egen «familieheis», samt et 80 meter langt skibånd som er gratis for alle.

Terrengpark

I terrengparken finner du 3 big-jumps, samt en corner på slutten av linja. Det er også sett opp rails. Terrengparken har flomlys og er åpen på kveldskjøringa.

Vennebakken

Vennebakken er i hovedsak for barn under 10 år. Denne bakken ligger ved Tyrvelidhallen (servicebygget) og er skilt av fra resten av anlegget. Her kan de minste, i følge med en voksen, prøve seg på mange ulike utfordringer som hopp, bruer og tuneller.

Kontakt

E-post: [email protected]Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to site admins
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

Har du tenkt å leie ski eller snowboard på Haukelifjell? Med vårt utleie system sparer du både tid og sikrer deg en "koronavennlig" ski opplevelse.
Les mer på visithaukeli.com/haukelifjell/leie-skiutstyr/
... See MoreSee Less

2 måneder siden

Har du tenkt å leie ski eller snowboard på Haukelifjell? Med vårt utleie system sparer du både tid og sikrer deg en koronavennlig ski opplevelse.
Les mer på https://visithaukeli.com/haukelifjell/leie-skiutstyr/

Her kommer et viktig budskap!

Når alpinanleggene driver snøproduksjon er det ekstra viktig at man respekterer skilt, sperringer og varslinger som er satt opp i anlegget. Under snøen ligger det slanger med svært høyt trykk og ferdsel i anlegg under snøproduksjon kan være forbundet med livsfare.

Selv om det er fristende å både ake og kanskje prøve skiene utenom åpningstid, må vi altså av sikkerhetsmessige grunner be alle sammen om å vente til vi har fått klargjort bakkene ferdig, både med snølegging og når vi kjører tråkkemaskiner for å «dose ut» og pakke snøen.

Takk for forståelsen – velkommen ut snart!
... See MoreSee Less

2 måneder siden

Her kommer et viktig budskap!  Når alpinanleggene driver snøproduksjon er det ekstra viktig at man respekterer skilt, sperringer og varslinger som er satt opp i anlegget. Under snøen ligger det slanger med svært høyt trykk og ferdsel i anlegg under snøproduksjon kan være forbundet med livsfare.  Selv om det er fristende å både ake og kanskje prøve skiene utenom åpningstid, må vi altså av sikkerhetsmessige grunner be alle sammen om å vente til vi har fått klargjort bakkene ferdig, både med snølegging og når vi kjører tråkkemaskiner for å «dose ut» og pakke snøen.  Takk for forståelsen – velkommen ut snart!

Ser skiene dine slik ut? Dype riper langs kantene er den verste typen og påvirker hvordan skiene kjører og svinger. Men, etter en tur innom ski verkstedet på Haukelifjell kan skiene dine bli enda bedre en når du først tok de ut av plasten! ... See MoreSee Less

2 måneder siden

Ser skiene dine slik ut? Dype riper langs kantene er den verste typen og påvirker hvordan skiene kjører og svinger. Men, etter en tur innom ski verkstedet på Haukelifjell kan skiene dine bli enda bedre en når du først tok de ut av plasten!

Comment on Facebook

Dette så kjent ut. Tore Hebnes nå bli skia dine bedre enn nye 🙂