Vi
på Haukelifjell Skisenter

Vi søker medarbeidere!

Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre skidestinasjonene i Norge – en familievennlig destinasjon midt mellom øst- og vest.
Her finnes 6 trekk og 16 nedfarter.
Skisenteret har fokus på service og at gjestene alltid skal føle seg velkomne!
Vi søker ansatte som er utadvendte, fleksible og ansvarsbevisste. Du må være blid og positiv og like å jobbe i et høyt tempo.

Vi søker nå sesongarbeidere i følgende avdelinger;
• Kafe og kjøkkenansvarlig 
• Pubansvarlig
• Kafe- og pubmedarbeidere
• Heisførere (søkere må ha fylt 18 år og ha førerkort klasse S)
• Servicemedarbeidere til skiutleie og skishop
* Renhold
* Vedlikeholdsarbeider til heiser, maskiner og diverse – denne stillingen er det mulig for tiltredelse fortløpende

Vi søker hovedsakelig etter deltidsstillinger, men det er aktuelt med en kombinasjon av flere stillinger for å kunne oppnå større stillingsprosent.
Skisenteret holder åpent fredag – søndag gjennom sesongen, samt ferieuker. Normalt er sesongen fra midten av november og ut april.

Send en søknad og CV til [email protected]

Ved eventuelle spørsmål eller for mer informasjon, ta kontakt
Tlf: 980 85 410

Aktuelt

YPPERLIG OFFPISTE

Haukelifjell har utrolig flotte frikjøringsmuligheter.

BARNEVENNLIG

Haukelifjell egner seg svært godt for barnefamilier, med egen «familieheis», samt et 80 meter langt skibånd som er gratis for alle.

Terrengpark

I terrengparken finner du 3 big-jumps, samt en corner på slutten av linja. Det er også sett opp rails. Terrengparken har flomlys og er åpen på kveldskjøringa.

Vennebakken

Vennebakken er i hovedsak for barn under 10 år. Denne bakken ligger ved Tyrvelidhallen (servicebygget) og er skilt av fra resten av anlegget. Her kan de minste, i følge med en voksen, prøve seg på mange ulike utfordringer som hopp, bruer og tuneller.

Kontakt

E-post: [email protected]Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vurdere du høstferie til fjells? Det kan vi anbefale! Vi har noen få ledig leiligheter igjen i både Råsehallet og Haukeliloftet, book høstferien din nå på visithaukeli.com/haukelifjell/overnatting ... See MoreSee Less

3 dager siden

Vurdere du høstferie til fjells? Det kan vi anbefale! Vi har noen få ledig leiligheter igjen i både Råsehallet og Haukeliloftet, book høstferien din nå på visithaukeli.com/haukelifjell/overnatting

Dugnad i skikkelig guffent vær til fjells i dag, men det stopper ikke gjengen fra Plogen Skiklubb👍🏻 Her i gang med montering av nok et barnebånd, når solen endelig glimtet til.

Vi holder puben åpen fra 14-18 i dag, så ta turen innom 😄
... See MoreSee Less

2 uker siden

Dugnad i skikkelig guffent vær til fjells i dag, men det stopper ikke gjengen fra Plogen Skiklubb👍🏻 Her i gang med montering av nok et barnebånd, når solen endelig glimtet til. 

Vi holder puben åpen fra 14-18 i dag, så ta turen innom 😄

Vinteren nærmer seg med stormskritt! Noen andre som gleder seg?Bookingen har åpnet for vintersesongen, og nå kan du sikre deg leilighet til familien, vennegjengen eller bedriften på visithaukeli.com/haukelifjell/overnatting ... See MoreSee Less

3 uker siden

Vinteren nærmer seg med stormskritt! Noen andre som gleder seg?Bookingen har åpnet for vintersesongen, og nå kan du sikre deg leilighet til familien, vennegjengen eller bedriften på visithaukeli.com/haukelifjell/overnatting
Sjå fleire