Vi
på Haukelifjell Skisenter

Aktuelt

YPPERLIG OFFPISTE

Haukelifjell har utrolig flotte frikjøringsmuligheter.

BARNEVENNLIG

Haukelifjell egner seg svært godt for barnefamilier, med egen «familieheis», samt et 80 meter langt skibånd som er gratis for alle.

Terrengpark

I terrengparken finner du 3 big-jumps, samt en corner på slutten av linja. Det er også sett opp rails. Terrengparken har flomlys og er åpen på kveldskjøringa.

Vennebakken

Vennebakken er i hovedsak for barn under 10 år. Denne bakken ligger ved Tyrvelidhallen (servicebygget) og er skilt av fra resten av anlegget. Her kan de minste, i følge med en voksen, prøve seg på mange ulike utfordringer som hopp, bruer og tuneller.

Kontakt

E-post: [email protected]Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Det er hvitt i luften i dag 😁
Det er Haukeliheisen, Grasdalen og Parallellen som går.Vi ber også alle våre gjester vise hensyn for det arbeidet som pågår ved Vågslidheisen. Følge alle anvisninger!
Kafeen er åpen for matservering frem til klokken 16.00
Om du kjøper heiskort online på haukelifjell.com
får du 5% rabatt.
Ha en fin vinterdag på Haukelifjell
... See MoreSee Less

11 timer siden

Nå jobber vi med å få montert nye vaier på Vågslidheisen. Da er det ikke lov å krysse poma traseen mens vi stramme vaieren, og vi ber om at alle på både alpinski og langrenn respektere dette. Det kan være livsfarlig. Bruk tunellen istedenfør om du må kommer deg til andre siden. Takk! ... See MoreSee Less

1 dag siden

God onsdag:) Fantastiske meldinger for dagen☀️Til å begynne med, får vi kun kjørt Haukeliheisen og Grasdalen. Vi skal i gang med montering av ny wire på Vågslidheisen og kan derfor ikke starte opp Parallellen og Tvitjønn til å begynne med, pga sikkerhetsmessige årsaker. Vi håper likevel at vi får åpnet de litt senere i dag, men vi vet ikke når. Vi beklager dette - men det jobbes iherdig, for å få Vågslidheisen i drift til helgen ☺️ ... See MoreSee Less

1 dag siden

Comment on Facebook

Trond Kaldheim

Sjå fleire