Aktuelt

YPPERLIG OFFPISTE

Haukelifjell har utrolig flotte frikjøringsmuligheter.

BARNEVENNLIG

Haukelifjell egner seg svært godt for barnefamilier, med egen «familieheis», samt et 80 meter langt skibånd som er gratis for alle.

Terrengpark

I terrengparken finner du 3 big-jumps, samt en corner på slutten av linja. Det er også sett opp rails. Terrengparken har flomlys og er åpen på kveldskjøringa.

Vennebakken

Vennebakken er i hovedsak for barn under 10 år. Denne bakken ligger ved Tyrvelidhallen (servicebygget) og er skilt av fra resten av anlegget. Her kan de minste, i følge med en voksen, prøve seg på mange ulike utfordringer som hopp, bruer og tuneller.

Kontakt

E-post: [email protected]Følg oss

Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Mens dere sov i natt, laget vi snø ❄️👊🏻

I dag er siste mulighet med 10% på sesongkort. haukelifjell.skiperformance.com

En uke med litt mildvær utsetter åpnings mulighetene. Nå jobber vi mot 12.desember ❄️
... See MoreSee Less

4 dager siden

Mens dere sov i natt, laget vi snø ❄️👊🏻  I dag er siste mulighet med 10% på sesongkort. https://haukelifjell.skiperformance.com  En uke med litt mildvær utsetter åpnings mulighetene. Nå jobber vi mot 12.desember ❄️

Comment on Facebook

Daniel Voll

🤩

Nydelig!❄️❄️

⛄️☃️☃️👍

Dette liker vi! ❄️ 20 cm med hvitt gull🤩 Det er mye spørsmål om når vi får åpnet, men som dere nok ser, trenger vi en del mer. Men vi kan jo håpe på 5.desember 🤞🏻

Er DU klar? ⛷🤩

Minner om 10% på sesongkort t.o.m 27.november på haukelifjell.skiperformance.com.
... See MoreSee Less

1 uke siden

Dette liker vi! ❄️ 20 cm med hvitt gull🤩 Det er mye spørsmål om når vi får åpnet, men som dere nok ser, trenger vi en del mer. Men vi kan jo håpe på 5.desember 🤞🏻  Er DU klar? ⛷🤩  Minner om 10% på sesongkort t.o.m 27.november på https://haukelifjell.skiperformance.com.

Comment on Facebook

Vi er klar å gleder oss!⛷⛄️Men syns det er trist/dumt at det ikke kan kjøpes punktkort denne sesongen.....😏😏

I hope so because we are comming 29.12! 😍

Langrennsløype i helga? Nok til å kjøra stykket på veien ved vatnet nedfør E134 skulle ein tru?

Endelig drar det seg mot vinterføre i bakkene våre.
I går morges kom etterlengtet kulde og vi kjørte umiddelbart i gang alt av lanser og snøkanoner, så nå er det bare å følge utviklingen mot åpningsdag.

Vi er på veg inn i en spesiell sesong; en hel del tiltak er lagt opp til vedrørende smittevern og trygghet for både gjester og ansatte. Disse kan du lese om på vår hjemmeside.

Denne sesongen blir det viktig for oss å ha kontroll på antall skigjester i anlegget, og det lar seg derfor ikke gjøre å bruke punktkort og variable flerdagskort. En vil fortsatt kunne kjøpe 2 og 3 timers kort, dagskort og sammenhengene dagskort, «Til Topps-kort» og selvfølgelig Sesongkort! Sistnevnte har vi allerede solgt med tidligkjøp-rabatt på 10%, og vi vil nå kjøre 1 ekstra uke med dette tilbudet.

F.o.m i dag og fram til 26.november selges sesongkort med 10% rabatt på
haukelifjell.skiperformance.com/

Velkommen til Vinterfjellet; Her skal det være trygt å oppholde seg 🙂
... See MoreSee Less

1 uke siden

Endelig drar det seg mot vinterføre i bakkene våre.
I går morges kom etterlengtet kulde og vi kjørte umiddelbart i gang alt av lanser og snøkanoner, så nå er det bare å følge utviklingen mot åpningsdag.  Vi er på veg inn i en spesiell sesong; en hel del tiltak er lagt opp til vedrørende smittevern og trygghet for både gjester og ansatte. Disse kan du lese om på vår hjemmeside.  Denne sesongen blir det viktig for oss å ha kontroll på antall skigjester i anlegget, og det lar seg derfor ikke gjøre å bruke punktkort og variable flerdagskort. En vil fortsatt kunne kjøpe 2 og 3 timers kort, dagskort og sammenhengene dagskort, «Til Topps-kort» og selvfølgelig Sesongkort! Sistnevnte har vi allerede solgt med tidligkjøp-rabatt på 10%, og vi vil nå kjøre 1 ekstra uke med dette tilbudet.  F.o.m i dag og fram til 26.november selges sesongkort med 10% rabatt på 
https://haukelifjell.skiperformance.com/  Velkommen til Vinterfjellet; Her skal det være trygt å oppholde seg :)

Comment on Facebook

Er det mulig å få orden på webkameraene ? Kjekt å kunne følge med på andre enn Haukeliseter sitt kamera👍

Når regner dere med å åpne?

😀👍❄️

Må bare si.. Så er det veldig skuffende nyheter 😞 for folk som har synlige eller usynlige kroniske sykdommer. Ikke alle kan stå på ski i flere timer om gangen. Med punktkort så kan en stå på ski når helsen er såpass ok. Hvis dere skal ha kontroll på antall skigjester i anlegget så kan folk skanner inn og registrere navn og kontakt nr slikt som fotballanlegg har

Sjå fleire